HELLVI MALMS
Med närhet både till raukar, salta havsbad och spektakulära kalkbrottsbad ligger byn Hellvi Malms. Här hittade vi vår Gotlandsdröm i den lilla gården med boningshus, gästhus och garage. Det lugna läget längs med byns  grusväg är en bra bas för en till två familjer att umgås och utforska ön.

Huset


På gården finns ett boningshus om 95m2, en gäststuga om 45m2 och ett större garage. Husen byggdes på 1990-talet och vinterbonade så att man kan njuta av ön året runt.


Boningshuset har två sovrum. Ett med dubbelsäng samt ett med våningssäng plus enkelsäng. I vardagsrummet finns en bäddsoffa med plats för 1-2 personer. Totalt kan 6-7 personer sova i huset. Här finns diskmaskin, kyl och frys, mikrovågsugn och tvättmaskin. Badrum med dusch. Och en kakelugn för extra höstmys!


Gästhuset har en våningssäng med extra bred underslaf, en enkelsäng och en bäddsoffa för 1-2 personer, totalt 5-6 personer sover här. Vardagsrumsdel med soffa och TV och kök med enkelt trinettkök. Här finns även ett badrum med bubbelbadkar och dusch samt en härlig bastu! Gästhuset kommer under 2020 få nya, större fönster.

Utflykter


Här får du tips om utflykter på Gotland. Några inom cykelavstånd och några som du enklast tar dig till med bil. Men inget är långt bort på Gotland.Copyright © All Rights Reserved